Ποιοί είμαστε

Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε. είναι εταιρία μελετών και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς τόσο του ιδιωτικού όσο και του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε., έχοντας πίσω της την 30χρονη και πλέον εμπειρία των βασικών στελεχών της στην υποστήριξη επιχειρήσεων και οργανισμών, έχει καταφέρει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των παραγωγικών φορέων της Κρήτης και να περιλαμβάνει στο πελατολόγιό της τις μεγαλύτερες επιχειρηματικές μονάδες του νησιού. Αποτελέσματα της επιτυχημένης αυτής πορείας αποτελεί η απόλυτη σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ της εταιρίας και των άνω των 200 πελατών της, καθώς και ο υψηλός βαθμός επαναληψιμότητας έργων στους πελάτες αυτούς.

Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΕ στοχεύει πάντοτε στη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και στη συνεχή παρακολούθηση και υποστήριξη των πελατών της τόσο κατά την εκπόνηση ενός έργου όσο και κατά την μετέπειτα υλοποίηση του.

Υποδομές

Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε. στεγάζεται σε γραφεία 100 τ.μ., επί της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως 118, Ηράκλειο Κρήτης.

Η εταιρία διαθέτει σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή όπως τηλεφωνικό κέντρο, τοπικό δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών, δίκτυο wi-fi, μηχανήματα ταχείας σάρωσης, εκτύπωσης και αναπαραγωγής εγγράφων, καθώς και εξειδικευμένα προγράμματα λογισμικού.

Close Menu